‘Erik ten Hag kan ondanks nieuw contract nog altijd vertrekken bij Ajax’

Erik ten Hag is nog altijd een kandidaat om bij Tottenhan Hotspur aan de slag te gaan. Dit weet The Athletic te melden. Het nieuws dat Ten Hag gesproken heeft met Tottenham lekte vorige week uit. Kort daarna verlengde de trainer z’n contract bij Ajax, waardoor het boek dicht lijkt. Maar daar is men in Engeland niet zeker van.

Mocht Spurs-voorzitter Daniel Levy Ten Hag echt als droomkandidaat zien, dan zal hij zich volgens The Athletic gaan melden bij Ajax. Hij staat in ieder geval nog op de lijst. De vraag is of een nieuwe toenaderingspoging zin heeft: Ten Hag nam na zijn contractondertekening al een voorschot op nog een jaar Ajax. Omdat Ten Hag een jaar langer vastligt in Amsterdam, zou Ajax wel een hogere transfersom kunnen vragen.

Tottenham heeft nog altijd geen opvolger gevonden voor de ontslagen José Mourinho. De club hoopt na het Premier League-seizoen iemand gevonden te hebben en maakt momenteel een shortlist van drie à vijf namen. Roberto Martínez en Brendan Rodgers zouden daar ook opstaan. Rodgers heeft formeel nee gezegd, maar volgens The Athletic zegt dat niet alles.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.