‘AS Roma wil deze zomer ‘grote naam’ Donny van de Beek halen’

AS Roma wil zich deze zomer gaan versterken met Donny van de Beek. Dit weet het medium La Repubblica te melden. Alleen is zijn salaris wel een probleem voor de Romeinen.

Eigenaar Dan Friedkin wil deze zomer een grote naam naar AS Roma halen en denkt daarbij aan de 24-jarige Van de Beek. De middenvelder werd vorig seizoen nog voor veertig miljoen euro aangetrokken door Manchester United, maar spelen doet hij relatief weinig. De Romeinen denken daarom kans te maken op diens handtekening.

Er gaan geluiden dat Van de Beek deze zomer helemaal niet mag vertrekken. Echter, volgens het genoemde medium uit Italië is de houding van United niet het grootste struikelblok. Van de Beek zou in Manchester zes miljoen euro per jaar verdienen en dat is te gortig voor de Serie A-club.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.