‘Ajax doet bod van tien miljoen op nieuwe aanvallende versterking’

Ajax wil zich deze zomer graag gaan versterken met de aanvaller Kamaldeen Sulemana. Over de 19-jarige Ghanees van FC Midtjylland (Denemarken) zegt clubwatcher Mike Verweij in de podcast Kick Off:

“Sulemana is al heel lang in beeld en daar zou Ajax weleens serieus werk van kunnen maken. Het gerucht gaat dat Ajax al geboden zou hebben. Het gaat volgens mij om een bedrag van tien miljoen euro. Maar er moet eerst verkocht worden voordat er gekocht kan worden.”

Sulemana wordt echter ook in de gaten gehouden door Lyon, Man United en Leverkusen. Overmars erkende op ESPN rondom de bekerfinale al: “Deze speler is natuurlijk fantastisch neergezet de afgelopen maanden. Ik heb wel wat contact gehad met die club. Nu komt elke week Ajax terug als geïnteresseerde. Elke club probeert zijn spelers in de etalage te zetten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.