‘Ryan Gravenberch erg populair bij Engelse topclubs’

Ryan Gravenberch is erg populair bij de Engelse topclubs. Althans, als we de Engelse media geloven. Zo zou Chelsea hem in de zomer willen gaan inlijven.

De desbetreffende bronnen denken dat de Amsterdammers zo’n 35 tot 40 miljoen euro zal vragen voor hun talent, maar dat is voor Engelse topclubs natuurlijk niet zo’n héél groot probleem…

Voorafgaand aan het huidige voetbalseizoen haalde het genoemde Chelsea Hakim Ziyech al op in de Johan Cruijff ArenA. De Blues betaalden 40 miljoen euro (maximaal 44 miljoen euro inclusief bonussen) voor de Marokkaan, maar die doet het nog niet bepaald geweldig op Stamford Bridge. Momenteel spelen de Londenaren tegen FC Porto in de Champions League en zit de spelmaker op de bank.

Voetbal International schreef in een eerder stadium over de aanstaande transferzomer in Amsterdam: “Van het basiselftal is alleen een vertrek van Nicolás Tagliafico en David Neres waarschijnlijk, maar dan moet een club wel met het juiste bedrag komen, terwijl er ongetwijfeld ook aan Ryan Gravenberch zal worden getrokken. De jongeling is echter van mening dat een extra jaar Ajax voor nu nog het beste is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.