‘Zlatan en Milan akkoord over nieuw miljoenencontract’

Volgens het Italiaanse medium Sky Sport Italia hebben AC Milan en Zlatan Ibrahimovic een akkoord bereikt over een nieuw contract. Ze verwachten dat de deal binnen tien dagen naar zal komen.

Het huidige contract van de 39-jarige spits loopt deze zomer af. Met het nieuwe contract staat Ibrahimovic ook komend seizoen op het veld in Milaan. Dat legt hem geen windeieren: de spits gaat met het nieuwe contract een salaris van 6,5 miljoen euro opstrijken voor een seizoen. Bovendien kan hij met bonussen nog miljoenen euro meer bij elkaar voetballen. Die bonussen zijn onder meer te verdienen met het behalen van Champions League-voetbal met Milan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.