‘Ajax gelinkt aan Braziliaanse supertalent Kaiky’

Ajax wordt gelinkt aan het Braziliaanse supertalent Kaiky die speelt voor Santos. Hij is pas 17 jaar oud maar maakt nu al een grote ontwikkeling door in de verdediging van die ploeg. Volgens het medium UOL wil directeur voetbalzaken Marc Overmars zakendoen.

De bovengenoemde bron weet dat er week in week uit Ajax-scouts op de tribune zitten bij Santos om de verrichtingen van Kaiky te aanschouwen. De Amsterdammers zouden de jongeling aantrekkelijk vinden vanwege zijn jonge leeftijd, gevoel voor leiderschap, technische bekwaamheid en fysieke kracht.”

Er is één probleempje, de Brazilianen willen hun talent helemaal niet kwijt en zullen vermoedelijk wijzen naar de transferclausule in zijn contract ter waarde van 70 miljoen euro. Ajax geeft de laatste jaren behoorlijk veel uit aan transfers, maar dat is zelfs de Amsterdammers te gortig. UOL denkt echter dat er tóch wat mogelijk is, omdat Santos het geld goed kan gebruiken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.