Young Boys vreest in Europa League voor Ajax

In de volgende ronde van de Europa League neemt Ajax het op tegen het Zwitserse Young Boys. Die ploeg wist in de vorige ronde op knappe wijze Bayer Leverkusen te verslaan. De ploeg van oud Ajax-trainer Peter Bosz.

“Ajax is natuurlijk weer een grote naam voor ons”, zegt trainer Christoph Spycher volgens Voetbal International over de loting. “Ik weet dat ze met hun trainer voor zeer aanvallend voetbal staan. Erik ten Hag is een sterk ontwikkelde trainer. En Ajax heeft de laatste tijd weer grote spelers voortgebracht.”

Ook technisch directeur Gerardo Seoane spreekt van een sterke tegenstander. Hij vindt dat zijn team de underdog is. “Deze loting is een grote uitdaging. Weer zijn we de outsider, weer is het een team dat bekend staat om het verfijnde voetbal”, laat hij weten. Bij Young Boys wordt er nog altijd nagenoten van de overwinning op Leverkusen. “We hebben veel ge├»nvesteerd in de laatste maanden en op momenten zoals donderdagavond hebben we de vruchten daarvan kunnen plukken. Als staf hebben we glaasje rode wijn genomen, ook een paar spelers hebben zich een biertje laten welgevallen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.