‘Ajax heeft opvolger van Brain Brobbey al binnen’

Brian Brobbey verruilt Ajax deze zomer bijna zeker voor een andere club. En de vervanger hebben de Amsterdammers al in huis. Danili Pereira keert dan namelijk weer terug na zijn huurperiode bij FC Twente.

Volgens de krant TC/Tubantia staat dat al vast. Kik Pierie, die dit seizoen óók verhuurd wordt aan de Tukkers, zou wel een jaartje extra in De Grolsch Veste kunnen blijven: “Het is niet uitgesloten dat FC Twente een verzoek in Amsterdam neerlegt om Pierie nog een jaar te mogen huren. De technische leiding is tevreden over de ontwikkeling die de centrale verdediger doormaakt.”

Het bovengenoemde medium stelt daarnaast dat het vrijwel een zekerheidje is dat Joël Drommel Enschede verlaat. Twente hoopt wel dat het Queensy Menig langer aan zich kan binden. Technisch directeur Jan Streuer zegt: “We zijn heel tevreden over hem. Queensy is een aantrekkelijke speler, als hij aan de bal komt, heb je altijd het gevoel dat er iets gaat gebeuren.”

Terug naar Danilo: de Braziliaan baalde van het feit dat Ajax 22,5 miljoen euro op tafel legde voor Sébastien Haller. Hij hoopte na dit seizoen eerste spits te worden in de ArenA: “Dat is wat ingewikkelder geworden. Daar ben ik ook niet blij mee, omdat ik daardoor toch wel een beetje de hoop ben verloren. Mij is verteld dat als ik het hier goed zou doen, dat ik dan de eerste spits zou kunnen worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.