‘Ajax gaat Zakaria Labyad binnenkort verkopen’

De kans is groot dat Zakaria Labyad binnenkort afscheid gaat nemen van Ajax.

Het Algemeen Dagblad schrijft namelijk op woensdagochtend: “Labyad noteerde voor de winterstop als spits en schaduwspits heel aardige cijfers in de Eredivisie, maar in Europees verband hield het niet over. Recordaankoop Sébastien Haller loste hem halverwege de opener tegen PSV af, en in diens schaduw opereert nu Davy Klaassen en is Mohammed Kudus weer beschikbaar.”

De krant vervolgt zijn verhaal: “Labyad merkt het, met slechts achttien speelminuten in de laatste vijf duels. Aangezien zijn verbintenis tot medio 2022 loopt, lijkt voor beide partijen komend voorjaar een logisch moment om Labyad aan een buitenlandse club te verkopen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.