Ajax waagt toch nog een laatste poging voor Brian Brobbey

Volgens trainer Erik ten Hag bestaat er nog altijd een kans dat Brian Brobbey aan het einde van het seizoen niet transfervrij de deur uitloopt bij Ajax. Na afloop van de Europa League-clash tegen Lille OSC (1-2 overwinning) zette de coach al op een kier en vandaag bevestigt hij bij ESPN dat Ajax een allerlaatste poging gaat wagen bij Brobbey:

“Natuurlijk. Wij vechten voor onze spelers. Als wij de overtuiging hebben dat hij bij Ajax op zijn plek is en dat het beste voor hem en Ajax is, dan zullen we ervoor vechten.” Daar voegt Ten Hag aan toe: “Brian zit er goed in. Hij geeft alles voor Ajax en wij willen hem graag houden. De band is sterk, dus is er een basis om wat te proberen.”

We kunnen de uitspraken van de trainer natuurlijk wel opmerkelijk noemen, want waarom kwamen de Amsterdammers een tijdje geleden met een heus persbericht? Brobbey wordt overigens in verband gebracht met onder meer RB Leipzig, Borussia Dortmund, AC Milan en Manchester United.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.