Goudhaantje Brian Brobbey doet Ajax belofte

Brian Brobbey was gisteren uiterst belangrijk voor Ajax door in de slotfase de 1-2 te maken in het Europa League-duel tegen Lille.

“Het is zeker een invalbeurt om van te dromen”, vertelt de negentienjarige spits aan ESPN. Welke opdracht hij meekreeg van Erik ten Hag? “Dat ik mijn ding moest doen, dat ik gas moest geven. En dat deed ik ook. Het was een heerlijk doelpunt.”

Brobbey staat er niet geweldig meer op bij Ajax, maar volgens de spits speelt dat intern helemaal geen rol. “Ik denk dat de trainer vertrouwen in mij heeft. Zolang ik in een Ajax-shirt speel, blijf ik alles geven. Dat komt wel goed. Zo simpel is het.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer