‘Ajax vanavond met zeer opmerkelijke opstelling tegen AZ’

Vanavond gaat Ajax op bezoek bij AZ voor een bekertreffen. En de verwachting is dat trainer Erik ten Hag gaat uitpakken met een opvallende opstelling. Van de basisspelers tegen Feyenoord afgelopen zondag zijn hoogstwaarschijnlijk alleen Nicolás Tagliafico, Ryan Gravenberch en Quincy Promes van de partij.

De Telegraaf schrijft op woensdagochtend: “Als de voortekenen niet bedriegen, gooit Erik ten Hag zijn elftal vanavond flink op de schop. Ajax wacht in het toernooi om de TOTO KNVB-beker in Alkmaar een zware uitwedstrijd tegen AZ, vorig seizoen nog de grootste titelconcurrent in de uiteindelijk niet afgemaakte competitie.”

De krant vervolgt: “Het heeft er schijn van dat de Amsterdammers ten opzichte van het duel met Feyenoord (1-0) met acht nieuwe namen aan de aftrap verschijnen. Alleen Nicolás Tagliafico, Ryan Gravenberch en Quincy Promes zouden weer van de partij zijn.”

Verwachte opstelling Ajax: Stekelenburg; Rensch, Schuurs, Martinez, Tagliafico; Alvarez, Ekkelenkamp, Gravenberch; Neres, Labyad, Promes.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer