‘Ajax toch akkoord met Brobbey over nieuw contract’

Ajax lijkt dan toch een akkoord te hebben gevonden met spits Bryan Brobbey. Met dit nieuws pakt Voetbal International uit.

Hij is na het seizoen transfervrij. Ajax wilde langer met hem door, maar beide partijen leken er niet uit te komen. Volgens De Telegraaf is er nu tóch een doorbraak. De spits mocht zondag invallen tijdens De Klassieker tegen Feyenoord: de ochtendkrant noemt dit ‘een signaal naar Brobbey’ en meldt dat er na het weekend verder wordt gesproken over zijn contract.

Voetbal International heeft ook nieuws over de jeugdinternational naar buiten gebracht: volgens het medium vond er onlangs al een ‘positief gesprek’ met Brobbey plaats. Waarschijnlijk speelt het aanstaande vertrek van Klaas-Jan Huntelaar ook een rol in de aanpak van Ajax, dat niet in korte tijd twee spitsen kwijt wil raken.

Brobbey maakte dit seizoen op 31 oktober zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax en kwam direct tot scoren. Inmiddels staat de teller op drie Eredivisie-duels en één Champions League-optreden.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer