‘Ajax gaat los op de transfermarkt na slechte Klassieker’

Journalist Valentijn Driessen voorspelt dat Ajax deze transferperiode nog meer aankopen gaan doen. Dit hebben ze immers nodig omdat het spel onder de maat is.

In zijn column in de Telegraaf schrijft hij: “André Onana heeft sinds zijn komst in 2015 nooit zo vaak de lange bal moeten hanteren. Vandaar is er in Amsterdam meer nodig dan alleen de komst van Sébastien Haller om Champions League-kwalificatie af te dwingen met een kampioenschap en te overleven in de nationale beker én de Europa League.”

Driessen vervolgt zijn verhaal: “Kwam bij dat het laatste kwartier de ene na de andere Ajacied door z’n hoeven zakte met kramp. De uitputtingsslag komende vier maanden rechtvaardigt een versterking voor de verdediging, het middenveld en bij vertrek van Klaas-Jan Huntelaar voor de spitspositie.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer