Carel Eiting mogelijk vervroegd terug naar Ajax

Caarel Eiting keert mogelijk op korte termijn terug bij Ajax. Hij wordt dit seizoen verhuurd aan het Engelse Huddersfield maar is daar de komende drie maanden niet inzetbaar vanwege een blessure.

Huddersfield Town-trainer Carlos Corberán maakte donderdag richting de wedstrijd tegen Watford bekend dat Eiting voorlopig uit de roulatie is. “We zijn met Ajax in gesprek om een beslissing te nemen over Eiting en zijn blessure. Ajax bepaalt of hij blijft of niet”, zei de trainer.

Voor Eiting zit het seizoen er hoe dan ook bijna op. In theorie zou de middenvelder Huddersfield Town in de laatste wedstrijden van het seizoen nog van dienst kunnen zijn. Bij de Engelse club was hij dit seizoen een vaste waarde. In het Championship was hij in negentien wedstrijden goed voor drie doelpunten en drie assists. Bij Ajax beschikt Eiting over een contract dat volgend jaar zomer afloopt. Mede door blessureleed speelde Eiting nog maar 31 wedstrijden in de Amsterdamse grootmacht.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer