‘Ajax haalt na Haller nog een spits van 20 miljoen binnen’

Ajax haalde vorige week voor maar liefst 23 miljoen euro Sebastien Haller binnen. Maar daar lijkt het niet bij te gaan blijven voor de Amsterdammers. Ze willen namelijk ook de Braziliaan Brenner gaan proberen binnen te halen.

Volgens de Zuid-Amerikaanse media zou er een akkoord liggen. In een eerder stadium bevestigde De Telegraaf al eens dat de jongeling aangeboden was in Amsterdam. Er zou nu toegehapt zijn voor een bedrag van zo ongeveer 20 miljoen euro. Dat claimt journalist Paco Belmonte, in het verleden ook werkzaam geweest als sportief directeur bij meerdere grote clubs, te weten.

Het zou kunnen dat Ajax de komst van Brenner nodig acht omdat Brian Brobbey niet gaat verlengen (hij is op weg naar Borussia Dortmund), Klaas-Jan Huntelaar na dit seizoen stopt (of in januari al naar Schalke 04 vertrekt) en ook Lassina Traoré gewild is.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

1 Reactie Plaats een reactie.
  1. Pieter says:

    slim! ik veronderstel wel dat naast de beslissende coach Ten Hag, Marc Overmars, het bestuur en de commissarissen daarmee akkoord gaan! Laat vanuit de redactie ons ook eens horen hoe dat nou gaat! Want die telegraaf watchers zullen vast weer gaan zeggen dat Mars zijn pinpas heeft uitgeleend, maar er zit natuurlijk een heel apparaat achter, geef ons eens een inkijkje in de keuken?

Reageer