‘Quincy Promes wil vertrekken bij Ajax’

Quincy Promes overweegt momenteel om Ajax te gaan verlaten. Hij zou wel openstaan voor een terugkeer bij het Russische Spartak Moskou. Hij maakte in 2019 de overstap van Sevilla naar Ajax.

Zijn eerste seizoen verliep behoorlijk, maar na de coronacrisis haalde hij nog amper zijn oude niveau. De verdenkingen van een steekpartij hebben zijn reputatie in eigen land bovendien behoorlijk beschadigd, al blijft de aanvaller zelf zijn onschuld bepleiten.

Het Russische Sport heeft vernomen dat Promes een hereniging in Moskou wel ziet zitten. De aanvaller beleefde ooit een gouden tijd bij Spartak, dat al vaker in verband is gebracht met een nieuw dienstverband. Mogelijk gaat dat nu dus alsnog gebeuren.

Het medium sluit niet uit dat Ajax meewerkt, al zal de vraagprijs bepalend worden. Sport-Express heeft overigens opgemerkt dat Promes, die nog tot medio 2024 op de loonlijst staat, zelf al flirt door oproepen om naar Moskou te komen te liken.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer