‘Edson Alvarez is helemaal klaar met Ajax en Ten Hag’

Edson Alvarez is klaar met Ajax. De Mexicaan zal liever nog vandaag vertrekken dan morgen. De middenvelder had zijn zinnen gezet op een tijdelijke transfer naar het Spaanse Valencia, maar de Amsterdammers willen hem niet laten gaan. En volgens de Mexicaanse media is de controleur helemaal klaar met de opstelling van zijn trainer en werkgever.

Álvarez heeft maar weinig perspectief in de Johan Cruijff ArenA, maar Ten Hag liet onlangs weten: “We weten hoe moeilijk het is om in de winter nieuwe spelers aan te trekken die er ook meteen staan. Dat is nodig, want we spelen gelijk tegen de bovenkant van de Eredivisie. Dit najaar heeft ook bewezen dat we iedereen nodig hebben en erbij wordt betrokken. Voor elke speler komen er kansen.”

De multifunctionele Ajacied is ontzettend teleurgesteld, niet in het minst omdat zijn vriendin Sofía Toache en dochtertje Valentina niet in Nederland mogen verblijven van de IND (Immigratie- en Naturalisatiedienst). Een jaar (!) geleden zei Álvarez daarover: “Ik bid dat de IND snel goed nieuws heeft.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer