‘Ajax gaat Sebastien Haller vandaag presenteren’

Ajax zal naar alle waarschijnlijkheid Sebastien Haller vandaag gaan presenteren als nieuwe aanwinst. Dit weet clubwatcher Mike Verweij te melden.

Eerder op de dag werd duidelijk dat de Franse spits van West Ham United voor een recordbedrag naar Ajax verkast. In de avond volgde het nieuws dat Haller de medische keuring al heeft doorstaan. Volgens de journalist van De Telegraaf laat de witte rook nog op zich wachten.

Verweij adviseert de Ajax-aanhang om te gaan slapen. “De deal van Haller wordt zo goed als zeker pas morgen officieel bekendgemaakt”, aldus de Ajax-watcher. De Amsterdammers betalen zo’n 25 miljoen euro voor Haller, inclusief bonussen.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer