AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hakim Ziyech na blessure weer in training bij Chelsea’

Hakim Ziyech staat op het punt om de training bij Chelsea na een fikse blessure weer te hervatten. Dit weet manager Frank Lampard te melden.

“Hopelijk kunnen Hakim en Callum Hudson-Odoi (die ook geblesseerd is, red.) aan het einde van deze week de training hervatten. Ik weet echter niet of ze maandag inzetbaar zijn tegen West Ham United.”

Chelsea presteerde een tijdlang uitstekend, maar de laatste tijd loopt het minder: “Misschien is het voor de spelers goed om na te denken terwijl ze de komende dagen uitrusten. Denk aan het duel tegen Wolverhampton en denk ook aan het duel met Everton. Dit is wel de Premier League: als je niet presteert, verlies je.” Tegen de Wolves kwamen de Londenaren nog op 0-1 door een goal van Olivier Giroud, maar daarna ging het mis: “We speelden duidelijk niet goed. Als je dan toch op voorsprong komt, moet je in elk geval zorgen dat er geen gevaarlijke counters ontstaan.”

In de aankomende periode speelt Chelsea tegen West Ham, Arsenal, Aston Villa en Manchester City: “Hopelijk kunnen we de draad snel weer oppakken. We hebben een paar goede wedstrijden gespeeld. Misschien dachten de jongens dat ook wel. Als je denkt dat je goed speelt, gebeurt er wat ons is overkomen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.