‘Edson Alvarez heeft het gehad bij Ajax en wil vertrekken’

Het huwelijk tussen Ajax en Edson Alvarez is geen gelukkige gebleken. Het ziet er dan ook naar uit dat de Mexicaan op weg is naar de uitgang bij de Amsterdammers.

Hij veroverde zowel in zijn eerste als tweede seizoen een basisplaats bij Ajax. Vorig seizoen gunde trainer Erik ten Hag hem na een moeilijke start vooral basisplaatsen in de grote wedstrijden, maar een jaar later komt hij eigenlijk niet meer verder dan wat invalbeurten. Zijn perspectief is er ondanks een hoopgevend begin dus alleen maar op achteruit gegaan.

Onlangs sprak Álvarez nog positieve hoop uit, maar inmiddels zou hij zich afvragen waar dat nog op gebaseerd is. Indien fit staat het middenveld met Ryan Gravenberch, Davy Klaassen en Mohammed Kudus immers al. Bovendien liet Ten Hag ook spelers als Daley Blind en Jurgen Ekkelenkamp starten in plaats van Álvarez.

Deze week verscheen al het nieuws dat Wolverhampton Wanderers opnieuw aan de Mexicaan denkt. Volgens de laatste geruchten in Mexico denkt Álvarez er zeer serieus over na om zijn koffers vroegtijdig te pakken en de Ajax-periode af te sluiten. Zijn marktwaarde bedraagt inmiddels nog maar acht miljoen euro, de helft van het bedrag dat de club voor hem neertelde in 2019.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer