AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax slaat grote slag en gaat contract van Tagliafico verlengen’

De verwachting was dat Nicolas Tagliafico de vorige transferperiode zou gaan vertrekken bij Ajax maar een transfer kwam er niet. Nu weet het Algemeen Dagblad zelfs te melden dat de Argentijn zijn contract in de Amsterdam ArenA zal gaan verlengen.

De krant onthult op zaterdagochtend: “Meer financiële zekerheid en enige inschikkelijkheid als zich alsnog een toptransfer aandient, zijn voor Nicolás Tagliafico (28) belangrijke factoren om zijn tot medio 2022 lopende contract te verlengen, waarschijnlijk met een jaar. Voor de in januari 2018 aangetrokken linksback voelt Ajax inmiddels als thuis.”

De Argentijnse linksback reageert: “Je voelt je nooit alleen en je weet hier wat er van je verwacht wordt. Dat is een veilige omgeving, net als een familie.”

Tagliafico werd onlangs nog in verband gebracht met Manchester City. Het is natuurlijk nog steeds een mogelijkheid dat hij naar een topclub vertrekt in de zomer van 2021, maar de desbetreffende grootmacht moet dan wél meer voor hem betalen, door de ophanden zijnde contractverlenging.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.