Zoon Dennis Bergkamp ziet droomtransfer in het water vallen

Mitchel Bergkamp de zoon van Dennis bergkamp trainde de afgelopen tijd mee met de beloften van Arsenal. Er werd gekeken of hij goed genoeg was voor een contract voor de onder 23. Maar de Londenaren hebben besloten om hem die niet te gaan geven.

Bergkamp zit zonder club, nadat hij Almere City afgelopen zomer achter zich liet. Hij bracht tot dusver zijn hele loopbaan door bij Almere City, dat hem in 2011 weghaalde bij de amateurs van Spakenburg. Bij de Keuken Kampioen Divisie-club uit Flevoland doorliep de aanvallende middenvelder de jeugdopleiding, maar kwam het nooit van een optreden of doorbraak in het eerste elftal. In de afgelopen jaren speelde Bergkamp wel 47 wedstrijden voor Jong Almere City in de Tweede en Derde Divisie.

Arsenal was nadrukkelijk op zoek naar ervaren spelers voor het Onder-23-team, dat ten opzichte van vorig jaar veel spelers op huurbasis zag vertrekken. Om die reden haalden the Gunners de nodige buitenlandse spelers binnen voor dat elftal, aangezien de Onder-23 slechts negen spelers bevatte die niet ook nog in de Onder-18 mochten spelen. Bergkamp had de nodige ervaring kunnen brengen in het in de Premier League 2 uitkomende team van manager Steve Bould, maar men heeft besloten om niet met hem in zee te gaan.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer