‘Edson Alvarez kan transfer naar de Premier League maken’

Ajax-middenvelder Edson Alvarez kan een transfer maken naar Wolverhampton Wanderers. Dit weet het medium Mediareferee te melden. Vorig jaar waren ze ook al geinteresseerd in de Mexicaan.

Destijds koos de boomlange Mexicaan voor Ajax, maar in de Johan Cruijff ArenA heeft hij de hoge verwachtingen niet waar kunnen maken. Na anderhalf jaar kwakkelen lijkt een vertrek dan ook geen onlogische vervolgstap.

Wolverhampton Wanderers heeft in de tussentijd niet stilgestaan. Met onder meer Nelson Semedo en de Nederlander Ki-Jana Hoever als nieuwkomers heeft de laatste linie geen prioriteit, maar gezien de onzekere status van Romain Saiss is een inkomende transfer een serieuze optie. Volgens het genoemde medium lijkt een nieuwe poging voor Álvarez een logische zet.

Het is onduidelijk of Álvarez en Ajax deze overstap zien zitten.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer