‘Andre Onana voor 30 miljoen euro naar Italiaanse grootmacht’

De Italiaanse grootmacht overweegt om Andre Onana aan te trekken als vervanger van Samir Handanovic. Omdat hij niet zo goed presteert overwegen ze nu om zijn aflopende contract niet te gaan verlengen.

In de zomer keek de club al naar Onana als versterking voor onder de lat, maar het prijskaartje van ruim dertig miljoen euro bleek te gortig. Zeker met het oog op de gevolgen van de coronacrisis.

Inter wil in 2021 echter een nieuwe doelman aantrekken en verwacht dat het met Ajax tot overeenstemming kan komen, al zal de prijs van soortgelijke orde zijn. Inmiddels heeft zijn zaakwaarnemer Albert Botines aan InterDipendenza.net laten weten dat hij ‘zeker geïnteresseerd is in het spelen voor een topclub’.

Botines laat weten: “Sommigen zijn geïnteresseerd. Inter is een geweldige club met titelkansen in de Serie A en heeft een ambitieus project, dus dat zou zeker een geweldige optie zijn. Maar op dit moment weet ik niet of Inter daadwerkelijk geïnteresseerd is.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer