‘Matthijs de Ligt móét rentree maken door noodsituatie’

Matthijs de Ligt kan snel weer spelen voor Juventus en dat is ook hard nodig. Er is namelijk een defensief probleem bij De Oude Dame. Het was de bedoeling dat Leonardo Bonucci en Giorgio Chiellini deze interlandperiode voor Italië in actie zouden komen, maar beide stoppers hebben het trainingskamp van La Squadra Azzurra inmiddels verlaten met blessures.

Het is onduidelijk hoelang de eerstgenoemde routinier buitenspel staat, maar Chiellini moet vermoedelijk in ieder geval een maandje toekijken. En dat betekent dat coach Andrea Pirlo van Juventus wel heel dunnetjes in zijn verdedigers komt te zitten.

Volgens La Gazzetta dello Sport heeft de voormalige middenvelder ál zijn hoop gevestigd op De Ligt, die er dus ook gelijk moet staan. Pirlo heeft ook Merih Demiral nog tot zijn beschikking, maar de oud-international van Italië lijkt niet echt onder de indruk te zijn van de Turk.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer