Marc Overmars slaat grote slag: ‘Akkoord is nabij’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax is dichtbij een akkoord met aanvaller Brian Brobbey. De achttienjarige spits vertelt aan het medium NH Nieuws: “Ik kan alleen zeggen dat het goed komt, want ik wil blijven. Die krabbel komt er binnenkort wel onder, ja.”

Brobbey wil wel zo snel mogelijk debuteren bij de hoofdmacht: “Ik doe mijn best bij Jong en maak hier minuten en goals, dan zie ik het vanzelf wel. Ik moet mijn voeten laten spreken met goals.”

In de voorbije transferperiode probeerde Ajax nog een ‘wereldspits’ (naar verluidt Luis Suárez) te halen. Journalist Mike Verweij van De Telegraaf zei daar eerder over: “In de jeugd loopt met Brobbey een heel groot talent. Als je nu nóg een spits had gehaald… Brobbey is van de talenten de enige speler die nog niet heeft bijgetekend, wat was dan zijn perspectief? Het is heel gek dat je een zesde spits wilde halen.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer