‘Nicolas Tagliafico maakt verrassende volgende stap’

Verschillende Europese grootmachten dingen naar de handtekening van Nicolas Tagliafico maar de Argentijnse verdediger van Ajax lijkt een verrassende keuze te gaan maken. Zijn nieuwe club zou zomaar eens Leicester City kunnen worden.

Volgens journalist Francisco Noriega van TNT Sports vertrekt Ben Chilwell hoogstwaarschijnlijk alsnog naar Chelsea. “En Leicester City wil hem vervangen door Tagliafico. Het gaat om een transfersom van dertig tot veertig miljoen euro”, zo weet de Argentijn. Op korte termijn zou de deal al een feit moeten worden.

Zijn oude club San Lorenzo mag 12,5 procent van de transfersom tegemoet zien als Ajax groen licht geeft. Het zou gaan om drie tot vier miljoen euro. Voor Chilwell moet Chelsea naar verwachting overigens meer dan het dubbele van de Tagliafico-transfersom betalen.

Ajax en Tagliafico maakten een jaar geleden al een afspraak voor deze zomer. Tot een zeker moment in de transferperiode zal Ajax zich relatief soepel opstellen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.