‘Stunttransfer Christian Eriksen naar Ajax in de maak’

Christian Eriksen staat onder contract bij Internazionale maar bij die club komt hij maar amper aan de bak. Op de persconferentie van Denemarken sprak Eriksen zich uit:

“Ik wil niet het hele seizoen op de bank zitten. Hopelijk is dit niet de intentie van de coach of club. Het gaat een druk seizoen worden met veel wedstrijden op het programma, dus ik verwacht te gaan spelen. Het is nooit fijn om bankzitter te zijn en de onrust groeit naarmate je meer ervaring hebt.”

Eriksen verruilde Tottenham Hotspur in januari voor Inter, maar kon onder Antonio Conte geen vaste basisplaats veroveren. Naar verluidt wees hij vlak voor de deadline aanbiedingen van Borussia Dortmund en Hertha BSC af. “Maar ik heb niets gehoord van mijn zaakwaarnemer, er was niets concreet. Ik weet zelf niet wat er waar was en wat niet klopte, maar maandag speelde er niets.”

De Deense spelmaker komt naar verluidt in januari weer op de markt doordat Conte geen vertrouwen heeft in de oud-Ajacied. Een terugkeer naar Tottenham is geopperd, maar dat lijkt geen realistisch scenario na de terugkeer van Gareth Bale. Ajax-fans mogen wellicht blijven dromen…

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer