‘Barcelona wil na Dest nog een speler van Ajax hebben’

Sergino Dest wordt zeer spoedig gepresenteerd bij FC Barcelona en volgens het medium Don Balon willen ze nog een speler van Ajax gaan beroven. Ze speuren graag naar nieuwe toptalenten en weet dat Ajax een interessante kweekvijver vormt.

Ryan Gravenberch zou in de ogen van de clubleiding zomaar eens de volgende parel kunnen blijken. President Josep Maria Bartomeu zou binnen de club zelfs al over zijn komst naar de club hebben gesproken.

Concreet is de interesse allesbehalve, simpelweg omdat zijn komst geen prioriteit heeft en er geen geld voor is. Maar FC Barcelona denkt dat Gravenberch alles in zich heeft om de nieuwe Paul Pogba te worden en daarom zal de Catalaanse topclub hem blijven volgen met een toekomstige transfer als mogelijke beloning.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

1 Reactie Plaats een reactie.
  1. bliep says:

    laat ze eerst maar de vorige aankoop afbetalen voordat je verder gaat!
    en die getalenteerde huur middenvelder krijgen we die een jaar gratis te leen?
    kan ie mooi ervaring op doen en minuten maken ipv Alvares

Reageer