Donny van de Beek geeft zichzelf kadootje van 165.000 euro

Donny van de Beek heeft zijn transfer naar Manchester United goed gevierd met een kadootje voor zichzelf. Hij heeft namelijk een nieuwe Range Rover gekochte die maar liefst 165.000 euro kost. Dat is in ieder geval wat The Sun vandaag onthult.

De Engelse boulevardkrant deelt op zaterdagochtend een foto van de voorruit van een spiksplinternieuwe Range Rover (de SVAutobiography) met daarop een sticker met de naam van de oud-Ajacied. The Sun weet dat Van de Beek 150.000 pond, wat neerkomt op een kleine 165.000 euro, neergeteld heeft voor zijn nieuwe aanwinst.

De Red Devils spelen later vandaag hun eerste Premier League-wedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Crystal Palace en de kans is levensgroot dat de Oranje-international minuten gaat maken. Oefenmeester Ole Gunnar Solskjaer liet namelijk op zijn persconferentie weten: “Hij heeft zich heel goed aangepast, is een fantastische jongen met een geweldige persoonlijkheid. Hij komt elke dag met enorm veel energie en een grote lach binnenlopen en speelde goed tegen Aston Villa (oefenwedstrijd, red.). Je gaat hem waarschijnlijk wel in actie zien, maar ik ga hier niet het basisteam bekendmaken.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer