‘Antony heeft dezelfde techniek als Hakim Ziyech’

Noussair Mazraoui is blij met de komst van Antony bij Ajax deze zomer. De Braziliaan maakt indruk en maakte gelijk de winnende afgelopen zondag tegen Sparta.

“Ik heb wel een klik met hem, ondanks dat we elkaar communicatief niet zo goed verstaan. We doen het een beetje met gebarentalen”, legt de rechtsback uit aan Ajax TV. Tegen Sparta was het duo geposteerd op de achterkant “Ik praat tegen hem in het Engels, af en toe roepen we Neres erbij. Voetballend heb ik een klik met hem. Die jongen zit vol techniek en heeft een goed overzicht.”

Het is de bedoeling dat Mazraoui en Antony een tandem gaan vormen aan de rechterkant, zoals daar eerder ook met Hakim Ziyech sprake van was. “Qua techniek is hij hetzelfde. Hij kan een mannetje voorbij spelen, dan hoef ik er alleen maar overheen te lopen en hij speelt de bal mee”, zegt Mazraoui, die benadrukt dat hij zijn landgenoot ‘one of a kind’ vindt.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

1 Reactie Plaats een reactie.
  1. bliep says:

    waarom maken jullie niet een lijst met woorden, waarmee de spelers in getallen duidelijk wordt wat ze bedoelen. en dat je langs de kant gewoon 1 a of b op hoeft te houden voor bijvoorbeeld meer druk zetten of verdedigen en zo zijn er veel meer dingen die je in vele talen aan de spelers staf in het Nederlands, Spaans, Engels en weet ik wat duidelijk kunt maken. Dat is dan toch handig om op te trainen. En dan kunnen ze dat ook heel snel oppikken. En duidelijk maken.
    Dan hoef je ook niet briefjes het veld in te sturen!
    Dat hoort dan bij de AJAX school!

Reageer