‘Ajax dichtbij gigantische transferactie’

Je kunt het best een stunt noemen als Ajax er deze zomerse transferperiode in weet te slagen om Andre Onana en Nicolas Tagliafco voor de club te behouden. Toch is de kans hierop aanzienlijk. Tagliafico heeft namelijk al een aanbod van een andere club afgeslagen. Dit weet Mike Verweij te melden van de Telegraaf.

De journalist meldt in de voetbalpodcast van zijn werkgever: “Wat wel heel erg in het voordeel van Ajax spreekt, is dat Ajax niet hoeft te verkopen. Dat moest in het verleden natuurlijk wel. Als je nu hoort dat Bayer Leverkusen heel serieus was voor Tagliafico, maar dat Tagliafico Ajax verkiest boven Leverkusen, omdat Leverkusen én niet meer salaris kan betalen en Europa League speelt…”

Verweij gaat verder: “Ajax zit in een luxepositie als deelnemer aan de Champions League, met veel geld op de bank. Ajax hoeft niets en ze heel makkelijk zeggen: je mag weg, maar wel tot die datum, anders houdt het op.”

Er is ook nog wat ‘gerommel’ rond het persoontje van Sergiño Dest: “Bayern München en wat andere clubs. Maar dat is nog niet heel concreet, al is er wel wat beweging.” Carel Eiting mag in ieder geval weg: “Dat is een bijzonder verhaal. Hij is op het middenveld voorbijgestreefd door een heleboel spelers. Voor hem heeft ongeveer de hele Eredivisie gebeld, maar hij gaat liever naar het buitenland. Dat heeft nu zijn voorkeur, waarbij het niet uitgesloten is dat hij voor het einde van de transfermarkt alsnog besluit om in de Eredivisie te blijven.”

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer