Erik ten Hag met ongemakkelijk gesprek met FOX: “Nou en?”

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft nogal een ongemakkelijk gesprek achter de rug met FOX Sports. Dit gebeurde voorafgaand aan de oefenduel van Ajax tegen Utrecht van donderdagavond.

Bij Ajax zijn de vaste rugnummers nog niet toegewezen en dus is gekozen voor de nummers 1 tot en met 11. Alleen rugnummer 10 ontbreekt. “Wil Dusan Tadic nummer 10 niet afgeven of wil Noa Lang niet met nummer 10 spelen? Het tweede is het zeker niet”, reageerde Kenneth Perez. “Ik denk dat de coach niet nummer 10 aan Noa Lang wil geven.”

Ten Hag had duidelijk weinig trek in dit thema. “Nou, en? De nummer 10 is niet opgesteld.” Perez noemde dat ‘toch geen antwoord’, maar de Ajax-trainer hield zich wijselijk stil. “De vaste nummers zijn er nog niet. Het is een vreemde transferwindow. De nummers zijn nog niet toegekend.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer