‘Arsenal meldt zich bij Ajax voor Quincy Promes’

Ajax moet vrezen voor een vertrek van Quincy Promes. Arsenal wil hem namelijk deze zomer gaan overnemen van de Amsterdammers. Dit weet het Engelse medium The Sun te melden.

Het medium claimt te weten dat Arsenal-trainer Mikel Arteta zijn zinnen op Promes heeft gezet nu hij zijn aanvallende opties wil uitbreiden. Er wordt gesproken over een transfersom van 25 miljoen Britse pond: omgerekend ruim 27 miljoen euro.

Vorig seizoen kwam Promes tot 16 goals en 5 assists in 28 wedstrijden voor Ajax. Liverpool werd ook al kort aan de 28-jarige Oranje-international gelinkt, maar The Sun zegt een bron uit de omgeving van Promes te hebben die zegt: “Quincy zou in één oogopslag bij Arsenal tekenen. Het zou een geweldige transfer zijn voor zowel hem als Arsenal.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer