‘Ajax-talent scheurt enkelbanden en breekt kuitbeen’

Erg slecht nieuws voor Ajax-talent Anass Salah-Eddine. De linksback heeft namelijk een zware blessure opgelopen. Dit gebeurde in een oefenduel tussen Almere City en Jong Ajax.

Salah-Eddine bleef in de slotfase haken in het gras en liep daarbij een zware enkel- en kuitbeenblessure op, meldt Ajax Showtime. Uit onderzoek is gebleken dat zijn enkelbanden zijn gescheurd en zijn kuitbeen is gebroken. Salah-Eddine komt mogelijk niet meer in actie in 2020.

De achttienjarige Salah-Eddine staat sinds de zomer van 2018 onder contract bij Ajax, dat hem losweekte uit de jeugdopleiding van AZ. Vorig seizoen maakte de vleugelverdediger zijn debuut voor Jong Ajax. Hij is één van de talenten met wie Ajax-directeur Marc Overmars in gesprek is over een nieuw contract.

Salah-Eddine wordt vermoedelijk één van de opties voor Ajax-trainer Erik ten Hag om Nicolás Tagliafico te vervangen als de Argentijn deze zomer vertrekt.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer