‘Ajax toont interesse in 20-jarige Ecuadoriaan Jackson Porozo’

Ajax heeft naar verluidt interesse in de 20-jarige Ecuadoriaan Jackson Porozo. Dit weet het Spaanse medium AS te melden. Hij staat onder contract bij het Braziliaanse Santos.

Porozo debuteerde nog niet in de hoofdmacht van Santos, maar beide partijen kwamen niet tot een contractverlenging. Daardoor is de verdediger annex middenvelder per direct transfervrij. De talentvolle voetballer vertrekt graag richting Europa, waar verschillende clubs interesse hebben getoond.

Naast Ajax zouden volgens het Spaanse medium Club Brugge, Getafe, Lazio en Real Valladolid nadrukkelijk hengelen naar de handtekening van Porozo. Naar verluidt hebben de Spaanse ploegen de grootste kans van slagen, omdat de voorkeur van de voetballer daarnaar uit gaat.

Real Valladolid zou zelfs al een ontmoeting met de voetballer hebben gehad, terwijl de Amsterdammers door middel van een tussenpersoon een bod bij Porozo hebben neergelegd. Porozo speelde tot nu toe eenmaal voor de Nationale ploeg van Ecuador.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.