‘Ajax meldt zich voor de Argentijn Braian Cufré van Velez Sarsfield’

Mocht Nicolas Tagliafico vertrekken bij Ajax dan zien de Amsterdammers in Braian Cufré zijn opvolger. De linksback staat onder contract bij het Argentijnse Velez Sarsfield.

“Hij is al jaren een vaste waarde bij zijn club, waar hij beschikt over een contract dat medio 2021 afloopt”, zo schrijft Ajaxinside.nl. Ook media in Zuid-Amerika maken melding van die interesse.

Mogelijk blijft het daar niet bij. Het medium voegt toe: “Naast de mogelijke komst van Braian Cufré heeft Ajax de gesprekken weer geopend met Jan Vertonghen’s zaakwaarnemer Tom de Mul. De Belg wordt gezien als de gewenste verdedigende versterking nu Sven Botman, Joël Veltman en Kik Pierie allen zijn vertrokken. Vertonghen is per 1 augustus transfervrij nadat zijn contract is afgelopen bij Tottenham Hotspur.”

Een terugkeer van Vertonghen zou opmerkelijk zijn. Eerder liet de Belg weten niet te willen concurreren met zijn vriend Daley Blind, waar Ajax hem niet meer als linksback ziet. Om die reden werd de hereniging kort geleden nog uitgesloten…

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer