‘Ajax wil enorm verrassen met inkomende deal met Real Madrid’

Ajax hoopt zich deze zomer te kunnen versterken met een speler van Real Madrid. Marc Overmars wil namelijk een poging gaan wagen voor het grote Japanse talent Takefusa Kubo. Dit weet het medium Mundiario te melden.

Het zou dan gaan om een huurdeal voor één of twee seizoenen. De Koninklijke zou de aanbieding van de Eredivisie-topclub ook wel interessant vinden, omdat Ajax aanvallend voetbal speelt, waardoor de jonge Japanner tot wasdom kan komen, én in de Champions League uitkomt.

Het staat echter buiten kijf dat er veel concurrentie is, want naar verluidt heeft de negentienjarige rechtsbuiten (die ook achter de spits kan spelen én op links) aanbiedingen van maar liefst 25 clubs op zak. Het Sevilla van Luuk de Jong dringt bijvoorbeeld aan, Kubo kan ook voor het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán kiezen.

Daarnaast weet het medium Futbol Sapiens dat zelfs Paris Saint-Germain een balletje opgegooid heeft bij de Japanner, evenals Villarreal, Real Betis en Real Sociedad. Bij de laatstgenoemde club heeft men al de beschikking over de bovengenoemde Ödegaard.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer