‘Ajax kan nieuwe speler met flinke zomerkorting gaan oppikken’

Mocht Andre Onana deze zomer vertrekken bij Ajax dan zien de Amsterdammers in Jasper Cillessen een gewenste vervanger. Volgens Transfermarkt kunnen de Amsterdammers mogelijk relatief goedkoop toeslaan.

De website schrijft: “Oranje-doelman Jasper Cillessen zag zijn waarde wel nog wat verder dalen tijdens de nieuwe marktwaardenupdate. De oud-doelman van onder meer Ajax leverde 2,5 miljoen euro in en wordt nu nog maar op 12 miljoen geschat. De grootste verliezer in Spanje was Valencia-middenvelder Dani Parejo, die met 8 miljoen euro daalde naar een waarde van 20 miljoen.”

Cillessen verruilde FC Barcelona een jaar geleden voor Valencia. De club uit de sinaasappelstad betaalde op papier 35 miljoen euro voor de Oranje-doelman, maar Neto werd wel in de deal betrokken ter waarde van 26 miljoen euro. In het Mestalla wist Cillessen echter geen onomstreden status te veroveren en onlangs verloor hij zelfs opnieuw zijn basisplaats.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer