‘Nicolas Tagliafico is toptarget voor deze Londense grootmacht’

Chelsea heeft Nicolas Tagliafico gebombardeerd als toptarget voor het volgende seizoen. De Londenaren willen na Hakim Ziyech en Timo Werner ook de linksbackpositie versterken. Ben Chilwell van Leicester City was de topkandidaat, maar zijn prijskaartje is simpelweg te hoog bevonden en de inmenging van Manchester United zou een definitieve ‘nee’ hebben opgeleverd.

Journalist Nathan Dubois stelt nu dat de transfer van Chilwell naar Chelsea van de baan is omwille van de vraagprijs. De Londenaren zouden zich nu focussen op Tagliafico, die met zijn gelimiteerde transfersom van naar verluidt 25 miljoen euro aanzienlijk goedkoper is dan Chilwell.

Ajax en Tagliafico hebben vorig jaar al afgesproken dat de transfer deze zomer mag plaatsvinden, mits er een aantrekkelijk bod op tafel komt. Chelsea zal vrijwel zeker willen voldoen aan dit prijskaartje en dus lijkt na Ziyech de volgende Ajacied op weg naar Stamford Bridge.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer