‘Mino Raiola deelt Ajax de volgende keiharde dreun uit’

Volgens diverse Ghanese media gaan Ajax en Bryan Brobbey er niet uitkomen over een nieuw contract. Sites als Kick GH en Sports World Ghana claimen te weten dat Brobbey heeft besloten om niet bij Ajax te verlengen.

Die vrees was er al een tijdje, aangezien de uiterst talentvolle spits wordt vertegenwoordigd door niemand minder dan boeman Mino Raiola.

Brobbey, die goed was voor 7 goals en 1 assist in 13 Keuken Kampioen Divisie-duels met Jong Ajax afgelopen seizoen, zou nu naar nagenoeg alle Engelse topclubs kunnen vertrekken; aldaar is de bonkige aanvalsleider zeer gewild. Verder ontving Brobbey recent een uitnodiging van de bondscoach van Ghana, die hem probeert te overtuigen om Oranje in te ruilen voor de Ghanese voetbalploeg.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer