‘Twee Ajax-verdedigers vertrekken zo goed als zeker’

De verdediging van Ajax lijkt deze zomer een flinke klap te krijgen. Het is bijna zo goed als zeker dat Joel Veltman en Nicolas Tagliafico zullen gaan vertrekken. Dit weet de NOS te melden.

Bij de verdedigers is sprake van de ‘gunfactor”, weet de omroep te melden. Directeur Marc Overmars sprak immers al uit dat hij ‘wel wil meedenken en hen de kans op een mooie transfer niet zal ontnemen, als de voorwaarden voor alle partijen goed zijn’.

De NOS vult aan: ‘Ook voor Veltman geldt de gunfactor. De verdediger is een jongen van de club. Hij speelt al sinds 2001 in Amsterdam en maakte in 2012 zijn debuut in het eerste elftal. Ondanks een zware knieblessure werd vorig jaar zijn contract verlengd. Olympique Marseille zou nu interesse hebben in Veltman.’

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer