‘Ajax wil verrassen met komst van knaltransfer Matheus Henrique’

De verwachting is dat Donny van de Beek deze zomer Ajax zal gaan verlaten en daarom moeten de Amsterdammers opzoek naar een vervanger. Marc Overmars technisch directeur hoopt nu te kunnen verrassen met de komst van Matheus Henrique van het Braziliaanse Gremio.

Volgens enkele Braziliaanse media is Ajax in ieder geval behoorlijk concreet in de markt voor de 22-jarige middenvelder.Probleem is wel dat de marktwaarde van Henrique geschat wordt op 17,5 miljoen euro, en naar verluidt heeft hij een transferclausule in zijn contract staan ter waarde van 35 miljoen euro…

Het zou behoorlijk verrassend zijn als de Amsterdammers dit in coronatijd zomaar eventjes op tafel leggen. Bovendien zijn ook Manchester City, Arsenal, AC Milan, AS Monaco en Lille OSC geïnteresseerd in een deal.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer