‘Ajax denkt aan dubbeldeal met Jahanbakhsh en Pröpper’

In de zoektocht naar versterkingen voor het volgende seizoen is Ajax uitgekomen bij Alireza Jahanbakhsh. De Amsterdammers vinden hem een interessante speler en bij zijn club Brighton komt hij er niet aan te pas. Ook ploegmaat Davy Propper is een interessante speler.

Brighton & Hove Albion, de werkgever van de Iraniër, staat er immers niet zo goed voor in de Premier League. De rode streep komt steeds dichterbij, dus lijfsbehoud is dus allerminst zeker voor de Seagulls. En elk jaar weer kunnen we lezen dat Ajax de verrichtingen van Davy Pröpper in de gaten houdt.

Donny van de Beek wil een nieuwe stap zetten in zijn voetbalcarrière en wat betreft zijn vervanging hebben we de naam van Davy Klaassen van Werder Bremen al een paar keer voorbij zien komen. Pröpper zou echter ook zomaar een goede optie kunnen zijn.

En bij degradatie van Brighton zou Overmars voor ‘twee voor de prijs van één’ kunnen gaan. Gezamenlijk zijn Jahanbakhsh en Pröpper volgens de website Transfermarkt 20 miljoen euro waard (6,5 miljoen om 13,5 miljoen) en dat valt, zeker als de Seagulls korting moeten verlenen, wel te betalen voor Ajax…

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer