AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax pakt uit met twee grote inkomende transfers’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax heeft twee spelers in het vizier die de selectie een impuls moeten gaan geven.

“Ajax onderzoekt de mogelijkheid om Alireza Jahanbakhsh (26) over te nemen van Brighton & Hove Albion. De voormalig aanvaller van AZ, die hetzelfde management heeft als de onlangs aangetrokken Maarten Stekelenburg, zou een overstap naar Amsterdam wel zien zitten. Ajax meldde zich nog niet officieel bij Brighton & Hove Albion en zijn management Wasserman, maar officieus werd wel een visje uitgegooid naar de speler. Als Jahanbakhsh onbetaalbaar zou zijn of geen heil zou zien in een transfer naar Ajax, had directeur Marc Overmars zich de moeite kunnen besparen. Maar voorlopig staan de seinen op groen.”

Het is geen geheim dat de voormalige international van het Nederlands elftal gecharmeerd is van de kwaliteiten van de Iraniër. Want toen die nog onder contract stond bij AZ in het AFAS Stadion, toonde Ajax al interesse. Jahanbakhsh was op dat moment echter onbetaalbaar: hij transfereerde voor 25 miljoen euro naar Brighton.

De Spaanse krant Marca weet daarnaast te vertellen dat de transfer van Jasper Cillessen naar de Johan Cruijff ArenA mogelijk in een stroomversnelling komt. Valencia wil Kepa Arrizabalaga hebben, Chelsea aast op André Onana en Cillessen zou de opvolger van de Kameroener kunnen worden in Amsterdam. De keeper en Alireza kosten beiden vermoedelijk een pittig bedrag, maar hoeveel precies is niet bekend.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.