‘Atalanta Bergamo biedt tien miljoen euro voor Ajax-speler’

Atalanta Bergamo wil deze zomer uitpakken met de komst van Sven Botman. Dit weet het medium Tuttomercatoweb te melden. Ze willen naar verluidt een bod uit gaan brengen van tien miljoen euro.

De aanbieding is aanzienlijk te noemen, maar toch is het niet de verwachting dat de stopper daadwerkelijk naar Bergamo vertrekt. Een paar weken geleden zette hij zijn handtekening namelijk onder een contractverlenging in de Johan Cruijff ArenA.

Botman zei daar toen over: “Als je hoort dat Ajax je terug wil hebben, is dat mooi om te horen. Het voelt vertrouwd om weer terug te zijn. Ik heb zin om weer als groep te kunnen trainen en hopelijk zo snel mogelijk wedstrijden te spelen. Hier moet ik mijzelf opnieuw bewijzen.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer