‘Ajax hekelt Chelsea voor naderende hattrick’

Hakim Ziyech speelt volgend seizoen voor Chelsea maar het zou zomaar kunnen dat het daar niet bij blijft. Andre Onana en Nicolas Tagliafico staan namelijk op het lijstje van The Blues.

De relatie tussen Ajax en Chelsea was goed te noemen, zoals de Amsterdammers ook een goede relatie onderhouden met FC Barcelona. Het is echter maar de vraag of dat zo blijft. Chelsea is geenszins van plan om een nauwe samenwerking op poten te zetten.

In het verleden verhuurde Chelsea Bertrand Traoré nog aan Chelsea, maar nu zijn geen spelers meer aangeboden in Amsterdam. De Londense club denkt alleen maar aan inkomende deals. Volgens The Pride Of London kan het toeslaan bij Ajax daarom ook alleen maar deze zomer in die mate.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer