‘Chelsea betaalt 100 miljoen aan Ajax met deze transferdeal’

Hakim Ziyech speelt na de zomer al voor Chelsea en de Londense topclub wil het hier niet bij laten. Zo hebben ze naast de wizard nog twee spelers van de Amsterdammers die ze willen hebben.

De Engelse media schrijven vandaag namelijk dat Nicolás Tagliafico een doelwit is van de Londenaren. Ben Chilwell (Leicester City) en Alex Telles (FC Porto) zijn behoorlijk duur, waar de Argentijn naar verluidt een afspraak heeft gemaakt met directeur voetbalzaken Marc Overmars, waardoor hij voor het zachte prijsje van 25 miljoen euro mag vertrekken. En dat laat Chelsea zich geen twee keer zeggen.

Het was al bekend dat de Blues wel oren hebben naar een samenwerking met André Onana. De keeper is vermoedelijk wel een stukje duurder dan de linksback, want nog niet zo heel lang geleden konden we lezen dat Ajax een vraagprijs van 40 miljoen euro zou hanteren.

Het is natuurlijk mogelijk dat de Amsterdammers wat korting geven, maar als Onana en Tagliafico zich bij Ziyech voegen kan de Eredivisie-topclub vermoedelijk een totaalbedrag van om en de nabij (en misschien wel méér dan) 100 miljoen euro op hun rekening verwachten.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer