‘Ajax toont interesse in speler van Fenerbahce’

Andre Onana staat deze zomer voor een vertrek bij Ajax en als vervanger hebben de Amsterdammers een doelman van Fenerbahce op het oog. Het gaat om Altay Bayindir. Dit weet het medium Hurriyet te melden.

De 22-jarige Bayindir staat sinds dit seizoen onder de lat bij Fenerbahçe, dat hem vorig jaar zomer overnam van competitiegenoot Ankaragücü. De goalie speelde deze jaargang 25 van de 26 gespeelde wedstrijden in de Süper Lig; het laatste duel voordat de competitie werd onderbroken moest hij aan zich voorbij laten gaan vanwege een schorsing. Fenerbahçe beleeft met een zevende plek een teleurstellend seizoen en is al kansloos voor het kampioenschap.

Buiten Ajax zou ook Sheffield United interesse hebben in Bayindir. De revelatie van de Premier League moet op zoek naar een vervanger van huurling Dean Henderson, die naar verwachting terugkeert bij Manchester United. Onduidelijk is hoeveel Bayindir, die nog wacht op zijn debuut in het Turkse nationale elftal, moet opbrengen; zijn contract bij Fenerbahçe loopt door tot medio 2023.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer